My Crush snakker ikke til meg, men stirrer på meg [Prøv disse] (2023)

Tenk deg å være forelsket i noen. Og de siste ukene har den "noen" konsekvent stirret på deg fra andre siden av kafeteriaen. Spennende, ikke sant?

Å ha din forelskede stirre tilbake på deg betyr at de har lagt merke til deg. De vet kanskje allerede om følelsene dine for dem. Du er et skritt nærmere å snakke med dem for første gang.

Men problemet oppstår når de aldri henvender seg til deg for å snakke.Du fortsetter å vente på at dette miraklet skal skje ettersom tiden går. Derfor er det helt normalt at du har spørsmål. Det er der jeg kommer inn.

Jeg har vervet noen mulige grunner til at de stirrer på deg uten å snakke og måter du kan håndtere situasjonen på. Les videre.

Hvorfor gjør de det de gjør?

Når din forelskede blir kjent med følelsene dine, vil de ønske å vite mer om deg. Den konstante stirringen er kanskje ikke engang en bevisst ting. De må se på deg. Sett deg selv i deres posisjon.Ville du ikke ha gjort det samme?

Men det er ikke bare én grunn for en person til å stirre på deg slik. La oss utforske de utallige andre årsakene til deres oppførsel. Dykk inn.

# 1 De vet at du er forelsket i dem

De har lært om følelsene dine fra noen dere begge kjenner. De vet allerede at du er forelsket i dem, og de handler på den biten informasjon nå ved å stirre på deg fra en avstand.

De ønsker å observere deg for nå. Før de snakker med deg, vil de bli bedre kjent med deg. De kan også bli kjent med deg ved å snakke med vennene dine, men den informasjonen kan være litt partisk med alle de gode tingene om deg.

Å observere deg alene vil sikre et litt objektivt bilde av hva slags person du er. De vil ikke snakke med deg akkurat nå. Det kan ta tid.

#2 De er også forelsket i deg

De stirrer tydelig på deg fordi de også er forelsket i deg. Nå,dette er en veldig heldig situasjon. Foreløpig ser det ut til at dere er skapt for hverandre, som Simon og Daphne fra første sesong avBridgerton.

Din forelskelse er forelsket i deg. Ingenting kan være lykkeligere enn denne tanken. Men å snakke med dem ville ikke være så lett.Sjansene er der; de vil ikke komme og snakke med deg, spesielt hvis de er litt sjenerte.

Hvis du er en lignende person, er en stille krig mellom dere to i ferd med å finne sted basert på hvem som bryter først og snakker med den andre.

# 3 De vil si noe

De stirrer på deg fordi de vil si noe. De mangler ord for å snakke til deg. Å stirre på deg hjelper dem å komponere setningene som de kan henvende seg til deg med.

Som jeg har sagt tidligere, er sjansen stor for at de allerede vet om følelsene dine for dem. De ønsker å handle raskt på situasjonen. De ventet på at du skulle nærme deg dem, men på en eller annen måte bruker du for lang tid på å gjøre det.

Ettersom de har begynt å ha følelser for deg, vil de fortelle deg det. Menå skape et førsteinntrykk er en utrolig vanskelig, stressende og angstfremkallende jobb.De tar seg tid til å komponere seg selv, mens de stirrer på deg for inspirasjon.

# 4 De liker deg ikke

De fikk nettopp vite om følelsene dine for dem fra en felles kilde for dere begge. Mende deler ikke følelsene dine.De stirrer på deg fordi de ikke liker deg på den måten du liker dem.

De er ikke engang vennen din. Derfor er det uaktuelt å snakke med deg direkte. Har du sett hvordan de ser på deg? Hvis du ser nøye etter, kan du finne mangelen på hengivenhet i øynene deres.

Når du liker noen og noen liker deg tilbake, sier øynene deres mye om følelsene deres. Det samme skjer når noen som ikke liker deg stirrer på deg på avstand. Du vil se motviljen i øynene deres. Dette kan være en pekepinn for deg å gi slipp på dem og gå videre med livet ditt.

# 5 De blir skremt av deg

Noe med deg skremmer dem. De liker deg tilbake. De vil til og med snakke med deg. Men personligheten din som er større enn livet hindrer dem i å henvende seg til deg.

Du er forelsket i dem.De kan bare ikke tro det. De tror de ikke er typen din, med referanse til menneskene du har datet tidligere. De tror de ikke fortjener deg.

Husk Ross sin kjæreste Charlie i siste sesong avF.R.I.E.N.D.S? Charlies prestasjoner, de nobelvinnende gutta hun datet, skremte Ross enormt til å oppføre seg som en tosk. Det er det som skjer med deg også.

# 6 De kan ikke snakke foran vennene dine

Har du sett deg selv på avstand? Du er alltid omgitt av vennene dine. De er dømmende og nysgjerrige på samme tid. Hvis forelskelsen din, som stirrer på deg hele tiden, vil nærme seg deg, vil de ha en sjanse til å bli brutalt grillet av vennene dine.

De kan ikke snakke med deg foran vennene dine på grunn av alle de dømmende øynene. Vennene dine har en uhyggelig merittliste med å mobbe folk. Det vet alle. Det samme gjør forelskelsen din. Det er grunnen til at de sitter på avstand og stirrer på deg.

Det kan også være slik at vennene dine er voldsomt beskyttende mot deg. De vil ikke at du skal møte noen skade. Hvis forelskelsen din liker deg tilbake, må de gå gjennom all den utmattende psykologiske krigføringen som vennene dine har planlagt for dem som en test.

# 7 De kan ikke snakke foran vennene sine

De kan heller ikke snakke med deg foran vennene sine, og det er det som får dem til å stirre på deg, ubehagelig, hele tiden. De vet at du er forelsket i dem, og det samme gjør vennene deres. Disse vennene vil at de skal lene seg tilbake til du blir den som snakker først.

De kan ikke ignorere vennene sine. Hvis de prøver å gi etter for tanken på å snakke med deg først, vil de bli stoppet av vennene sine.Som jeg sa tidligere, det pågår en krig mellom dere to, og vennene deres er en viktig del av den. De presset deg praktisk talt inn i dette.

Hvis dere er i stand til å ignorere deres innflytelse over livene deres, ville livet vært lettere.Du kan til og med nærme deg hverandre uten alle disse rare komplikasjonene om hvem som skal snakke først.

# 8 De er allerede i et forhold

De stirrer tydelig på deg fordi de liker deg tilbake. De vet at du er forelsket i dem. Menden ene tingen som kommer mellom dere to er det faktum at de allerede er i et forhold.

På grunn av situasjonen kan man si at dette forholdet ikke er veldig lykkelig.Ellers ville de ikke ha likt deg tilbake. De stirrer på deg uten å si et ord i flere dager, da de er redde for å miste det de har med sin nåværende partner. I utgangspunktet er de forvirret.

Det er ingenting du kan gjøre for å hjelpe denne situasjonen. Og,du bør definitivt ikke komme mellom dette paret.Det er deres liv, og de bør sammen bestemme hva de skal gjøre med det.

# 9 De vil at du skal snakke først

Ganske naturlig har egoet deres vunnet, og de vil at du skal snakke først. De vet at du er forelsket i dem. Det er derfor de har stirret på deg. Men å snakke med deg er en fjern drøm, da det vil bety at de har bukket under for følelsene sine.

Hvis det samme skjer med deg, så vil jeg anbefale dere begge å ta et skritt tilbake og sakte prøve å gå videre, da to uhyre egoistiske individer i et forhold ville være en oppskrift på katastrofe.

# 10 De er sjenerte

De kan bare stirre uten å snakke med deg fordi de er sjenerte. De vil henvende seg til deg først. De strenge rådene fra vennene deres om å ikke snakke med deg spiller ingen rolle.

De vil trenge litt tid til å bestemme seg. De må bestemme hva de vil si til deg når dere endelig snakker. De vil nok bli lettet hvis du går opp og snakker med dem først.

I dette tilfellet er det ingen egokamper og sammenstøt mellom to sterke personas. Dere må bare forstå hverandre for å starte noe som er verdt å huske.

Hva skal du gjøre når den forelskede stirrer på deg?

Forelskelsen din stirrer på deg. Det er en spennende begivenhet.Du har snakket om det med vennene dine. Du har lyst til å fly. Men hva skjer hvis de aldri snakker med deg. De kan være sjenerte eller skremt. Uansett hva grunnen er, snakker de ikke til deg. Du må vite hvordan de virkelig har det, og for det er god samtale nødvendig.

Men hvordan nærme seg dem. Jeg skal hjelpe deg med dette. Fortsett å lese.

# 1 Gå direkte og snakk med dem

Ikke sitt og vent på at de skal komme opp og snakke med deg.Du er forelsket i dem, og derfor må du nærme deg dem først. Gjør det raskt, ellers vil du angre på at du ikke handlet raskt nok hvis noen andre bestemmer seg for å dykke inn.

Relaterte innlegg:

Kjæresten min får meg til å føle meg dårlig om meg selv (21 råd til deg)

Hvorfor stirrer eksen min på meg, men vil ikke snakke? [SVARET]

Kjæresten min slo opp med meg for å fokusere på seg selv (her er hvorfor)

Tøm hodet, gå bort til dem og si:"Hei. Du vet at jeg er forelsket i deg. Det er derfor du stirrer på meg hele tiden. Det er grunnen til at jeg er her."

En enkel tilnærming vil definitivt stoppe dem, og dette vil også være utrolig imponerende. Glem alle hemningene og skjelvende knærne dine, og prøv å gjøre dette.

# 2 Be vennene dine om å snakke med dem

Dette er en av de mest effektive og tidstestede måtene å nærme seg din forelskelse. Be vennene dine snakke med dem.De kan knytte et vennskap med denne personen for å samle informasjon om følelsene deres for deg og grunnen til at de stirrer på deg hele tiden.

En ekstra fordel -vennene dine vil kunne dømme dem på riktig måte. Du vil få vite hva slags person de erog om de er verdt din tid og innsats.

# 3 Snakk med vennene deres

Hvis du ikke er en sjenert person, kan du gå opp til vennene deres for å samle informasjon om dem. Nå må jeg si detdisse vennene vil definitivt søle bønner til vennen deres om det faktum at du henvendte deg til dem med spørsmål om din forelskelse.

De kan til og med tro at de har en ekstra fordel, et poeng mer enn deg. Det er imidlertid ikke sant. Du er en modig person som ikke var sjenert om følelsene dine, i motsetning til dem. Du er tro mot deg selv, og det er det som betyr noe.

# 4 Sett opp et møte med hjelp av en felles venn

Dere sitter i samme kafeteria. Det er der din forelskede stirrer på deg uten å snakke med deg en gang. Dere må ha en felles venn – en person som er en del av begge gruppene deres.

Denne felles vennen kan være din billett til å møte dem personlig. Snakk med denne vennen og sett opp et møte på et diskret sted.Denne felles vennen kan være den hemmelige Joey Tribbiani i forholdet ditt. De andre vennene dine trenger ikke å vite noe om dette møtet ennå.

Velg et sted som ingen av vennene dine besøker. Det kan være den lille, lite imponerende spisestuen ved gaten som serverer den verste burgeren. Det kan være ditt gjemmested (du trenger ikke spise burgerne, selvfølgelig).

# 5 Sjekk om de virkelig er glad i deg

De kan stirre på deg av mange grunner. Du vil aldri vite den sanne med mindre du snakker med dem eller vennene deres. Du må sjekke om de virkelig liker deg.

De vet sikkert at du er forelsket i dem. Det er derfor de stirrer på deg hele tiden. De sjekker ut personen som angivelig er forelsket i dem. Men det betyr ikke nødvendigvis at de også er interessert i deg.

Å sjekke om de liker deg også vil hjelpe deg med å bestemme hva du skal gjøre videre.Hvis du finner ut at de ikke har noen følelser for deg, og de liker å stirre akkurat slik, vil du ha en solid grunn til å gå videre med livet ditt. Du fortjener bedre.

Men hvis du finner ut at denne personen er interessert i deg, kan du gå og snakke med vedkommende direkte. Det kan være starten på et godt forhold.De kan være den ene.

# 6 Sjekk om de er i et forhold

Tro meg når jeg sier dette - du vil ikke være midt i et annet forhold. Du kan ikke være den som bryter opp et par. Sjekk og dobbeltsjekk om de allerede er i et forhold.

De kan stirre på deg så mye de vil. De øynene tilhører dem; de kan gjøre hva de vil med øynene. Men det er ditt ansvar å ikke blande seg inn i kompliserte saker. Å blande seg inn i et annet forhold kan komplisere livet ditt sammen med livet til din forelskede og deres partner.

Hvis du får et hint om forholdet deres, hold deg unna dem for fornuftens skyld.Du vil ikke miste søvn over en person som er alt annet enn lojal.

# 7 Følg dem på sosiale medier

Sosiale medier er et flott sted å vite mer om din crush.Hvis dere ikke er venner på Facebook eller om dere ikke følger hverandre på Instagram ennå, kan dere alltid ta hjelp av en felles venn.

Hvis de har en privat Instagram-konto, etterfulgt av en av vennene dine, kan du sjekke hva de driver med fra telefonen til vennen din.

Men hvis du vil fortelle dem at du følger aktivitetene deres (i tillegg, hvis du ikke vil være en Joe Goldberg fra det populære Netflix-showet,Du),du kan følge dem. De vil vite at du virkelig er interessert i dem.

#8 DM dem

Når du har fulgt dem på sosiale medier,vent noen dager og send dem en DM. Teksten kan være så enkel som en harmløs, liten"Hei,"eller du kan bli dristigere med noe sånt"Jeg så deg stirre på meg i dag. Kan jeg vite hvorfor?"

En Cheryl Blossom (fraRiverdale)-somenkelhet ville bli satt pris på her. Et rett spørsmål vil få et klart svar. Egoistiske mennesker kan godt se teksten din og gidder aldri å svare.

#9 Lik innleggene deres

Lik innleggene deres for å fortelle dem at du er der ute.De bør vite at du har gått ut av veien for å legge ditt egoistiske jeg til side for å følge dem først på sosiale medier.Kanskje følger de deg også, om noen dager.

Å like innleggene til din crush (spesielt når de allerede er klar over det faktum at du er forelsket i dem) er en fin måte å ta et skritt fremover.Til nå har de bare hørt fra sine venner og bekjente om følelsene dine for dem. Å like innleggene deres vil sikre dette faktum.

# 10 Prøv å kjenne dem bedre

De har aktive sosiale medier-kontoer. De har en stor vennegjeng. De er også venner med vennene dine. Og nylig har de svart på DM-en din. Hva venter du på? Det er her du går ut av veien for å kjenne din crush bedre.

Alle disse ressursene er mer enn nok til å fortelle deg hva slags person de er.Snakk med vennene deres, og lytt til hva vennene dine har å si.

Gå til det diskrete møtet din felles venn hjalp til med å sette opp i spisestuen på hjørnet av gaten. Du vil garantert bli bedre kjent med dem på denne måten.Å kjenne dem bedre vil hjelpe deg med å komme til en konklusjon om hvorvidt du bør gå videre med dette eller ikke.

Å oppsummere

Forelskelsen din stirrer på deg. Det er et tydelig tegn på at de er interessert i deg. De er klar over det faktum at du liker dem.De vil bare bli bedre kjent med deg.

De vil sannsynligvis ikke snakke med deg fordi de vil at du skal snakke først.Hvis de er egoistiske, er sjansen stor for at de aldri vil nærme seg deg.Dette er en stille krig mellom dere to, basert på hvem som bryter og snakker med den andre først. La oss se hvem som vinner.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Manual Maggio

Last Updated: 09/09/2023

Views: 6400

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Manual Maggio

Birthday: 1998-01-20

Address: 359 Kelvin Stream, Lake Eldonview, MT 33517-1242

Phone: +577037762465

Job: Product Hospitality Supervisor

Hobby: Gardening, Web surfing, Video gaming, Amateur radio, Flag Football, Reading, Table tennis

Introduction: My name is Manual Maggio, I am a thankful, tender, adventurous, delightful, fantastic, proud, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.