Ditt vennskap betyr verden for meg sitater - beste meldinger (2023)

Hopp til innholdet

Beste meldinger

Beste meldinger

Ditt vennskap betyr verden for meg sitater - beste meldinger (3)

Legg igjen en kommentar/Vennskapsmeldinger/ AvDenne

Frisk søt og inspirerende fødsel...

Friske søte og inspirerende bursdagsønsker

Det er alltid hyggelig å se at vennen din bryr seg om deg. Det er mange måter å vise det på, og en av dem er å si at vennskapet ditt betyr all verden for meg, sitater som betyr mye for vennene dine.

Ditt vennskap betyr verden for meg sitater

 1. Vennskapet ditt betyr all verden for meg. Jeg vet at du alltid vil være der for meg og jeg elsker deg for det. Jeg ber om at vi alltid har et sterkt vennskap.
 2. Vennskapet ditt betyr all verden for meg. Takk for at du alltid er en del av livet mitt, for at du bryr deg om det jeg gjør og viser omtanke for meg. Du er en fantastisk venn, og jeg håper jeg har vist den samme respekten til deg. Takk for at du lyttet når jeg hadde bekymringer, eller bare trengte noen å snakke med. Ikke bare har du trøstet meg med ordene dine, men også med din varme og vennskap. Du er virkelig en flott person, og jeg er så glad for å ha deg som venn.
 3. Jeg har ikke nok ord til å fortelle deg hvor mye jeg elsker og setter pris på vennskapet vårt. Vennskapet ditt betyr all verden for meg. Jeg har aldri hatt noen i livet mitt som alltid vet hva jeg skal si, eller hvordan jeg skal muntre meg opp. Du har vært her for meg i noen av de beste og verste tidene i livet mitt. Tusen takk for at du er der for meg hver gang. Takk for at du feirer alle de små tingene som gjør meg glad. Vennskapet ditt betyr all verden for meg!
 4. Vennskapet ditt betyr all verden for meg. Du forandret livet mitt og viste meg en kjærlighet som bare fantes i eventyr. Jeg angrer ikke en eneste dag med deg fordi tiden vi tilbrakte sammen var den morsomste jeg noen gang har hatt. Du er det beste som har skjedd meg, og jeg er så heldig som har vennskapet ditt.
 5. Vennskapet ditt betyr all verden for meg. Du er en veldig god venn, og jeg er glad vi møttes. Du er den mest talentfulle personen jeg kjenner, og du får meg til å le hele tiden. Jeg skulle ønske alle kunne ha en venn som deg!
 6. Takk for at du er en så god venn for meg. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg. Vi deler imidlertid ikke bare vennskap, men også så mye mer. Du vet alltid nøyaktig hva du skal si og hvordan du kan hjelpe når jeg trenger noe. Jeg er så takknemlig for deg, og elsker deg høyt! Vennskapet ditt betyr all verden for meg.
 7. Vennskapet ditt betyr all verden for meg. Jeg er så heldig som har deg i livet mitt. Du er en fantastisk person og den beste vennen jeg noen gang kunne bedt om. Vi kan krangle av og til, men det er ingenting som ikke kan løses. Vi ser kanskje ikke alltid øye til øye, men jeg stoler på din mening uansett. Du er en flott person og enhver venn vil være misunnelig på deg.
 8. Vennskapet ditt betyr all verden for meg. Jeg har alltid trodd at jeg skulle være alene for alltid. Så kom du inn i livet mitt og gjorde alt bedre. Du får meg til å føle at jeg kan gjøre hva som helst, som om jeg er den viktigste personen i verden. Du er min beste venn og jeg elsker deg alltid!
 9. Vi har hatt et 3 års vennskap som jeg vil verne om for alltid, men det er så mye mer enn det...det har blitt familie. Vi har alltid hverandres rygg. Jeg tror virkelig det er engler i oss, de tar bare forskjellige former til forskjellige tider i livet vårt. Takk for at du alltid er deg, er så snill og omtenksom, du er en av de mest omsorgsfulle menneskene jeg kjenner og jeg er så takknemlig for å kunne kalle deg min venn! Vennskapet ditt betyr all verden for meg.
 10. Vennskapet ditt betyr all verden for meg. Du bringer så mye glede til livet mitt. Du er alltid der når jeg trenger deg. Jeg håper du vet hvor mye du betyr for meg. Takk for at du er i livet mitt og gjør meg til den lykkelige personen jeg er i dag!
 11. De siste to årene har gått så fort. Jeg er så takknemlig for at vi har blitt så gode venner og fortrolige for hverandre. Vennskapet ditt betyr all verden for meg. Jeg gleder meg til å se hvor vennskapet vårt går i fremtiden. Mitt håp er at du vil være en del av det!
 12. Da jeg var 3 år gammel fortalte mamma meg at lykke var nøkkelen til livet. Dette er den eneste gangen i livet jeg er lykkelig. Jeg er så glad for at jeg har deg i livet mitt. Vennskapet ditt betyr all verden for meg.
 13. Vennskapet ditt betyr all verden for meg. Jeg er veldig glad for at vi er venner. Jeg vet at hvis jeg noen gang er trist eller såret, vil du være den som får meg til å smile igjen. Vennskapet ditt betyr verden for meg, og jeg håper vi vil være venner i lang tid!
 14. Vennskapet ditt betyr all verden for meg. Det er vanskelig å forestille seg livet uten deg. Du er alltid der for meg. Vi har vært gjennom mye sammen, og jeg gleder meg til å se hvor vennskapet vårt vil ta oss i fremtiden. Tusen takk for at du er lojal, snill og full av hjerte. Jeg kunne ikke bedt om en bedre venn!
 15. Dere er bestevenner og det er ingen jeg heller vil bruke tiden min med! Vennskapet ditt betyr all verden for meg. Du er en så spesiell person som lyser opp livet mitt på alle måter. Jeg elsker å tilbringe tid med deg og snakke om hva som helst.
 16. Vennskapet ditt betyr all verden for meg. Min verden er så mye bedre med deg i den. Du er min beste venn og jeg elsker deg mer enn noe annet. Det har jeg alltid gjort, og det vil jeg alltid gjøre. Du har mitt hjerte og sjel, og ingen kan ta det fra meg.
 17. Du betyr all verden for meg. Her er å håpe at bestevenner også er sjelevenner. Her er for mange flere år med vennskap og moro og mye kaffe! Vennskapet ditt betyr all verden for meg.
 18. Du er den mest fantastiske personen jeg noen gang har møtt. Din vennlighet, medfølelse og kjærlighet er noe jeg aldri trodde jeg skulle finne. Vennskapet ditt betyr all verden for meg. Du lærte meg hva betingelsesløs kjærlighet er, og jeg takker deg for det.
 19. Vennskapet ditt betyr all verden for meg. Du er en fantastisk venn, takk for at du er min sidemann. Jeg er så glad jeg møtte deg. Jeg elsker vandringene våre, chattene på sene kvelder og hvor mye vi oppmuntrer hverandre til å jage målene våre. Du er så sterk og snill at jeg føler at du kan erobre en verden av kjemper på en dag, men det er nå lur, så du bør fortsette å drømme stort.
 20. Jeg er overrasket over hvor godt vi kommer overens. Du er så lett å snakke med og vet alltid hvordan du skal få meg til å smile. Jeg er så heldig som har deg i livet mitt. Fra denne dagen av har du ikke lov til å endre deg! Vennskapet ditt betyr all verden for meg.
 21. En ekte venn er en som synes at du er et godt egg selv om han vet at du er litt sprukken. Vennskapet ditt betyr all verden for meg.
 22. Du er en av de mest fantastiske menneskene jeg kjenner. Enten vi snakker i fem minutter eller fem timer, nyter jeg alltid ditt selskap og slapper av i ditt selskap. Du får meg til å føle meg bra med meg selv, og du er rett og slett fantastisk. Jeg kan ikke takke deg nok for vennskapet du har gitt meg og vil fortsette å gi meg for alltid.
 23. Du er den beste vennen jeg noen gang kan be om. Det er ingen andre som får meg til å føle som du gjør. Du bringer så mye glede, kjærlighet og lykke inn i livet mitt. Jeg skulle ønske vi kunne henge ut hver eneste dag! Jeg elsker deg til evigheten og forbi!
 24. Jeg er den heldigste som har en bestevenn som deg. Vi har vært gjennom mange tøffe tider, men vi kom oss gjennom. Når jeg er trist er du der for meg, når jeg er glad feirer du med meg. Du kjenner alle mine hemmeligheter, og vi har det alltid gøy. Jeg elsker at vennskapet vårt vil vare evig.
 25. Dette er mitt første kjærlighetsbrev. Jeg har alltid fortalt deg at du er min eneste. Jeg vil aldri ha noen andre enn deg og jeg håper at vi vil være sammen for alltid. Du betyr all verden for meg, mer enn du noen gang kunne vite. Ikke la noen ta plassen din!
 26. Jeg tror ikke jeg kan huske en dag uten deg. Du får meg alltid til å le, du holdt døren for meg, og har aldri vært annet enn snill. Jeg er heldig som har vennskapet ditt; Men en dag vet jeg at vi vil bli mye flere. Vennskapet ditt betyr all verden for meg. Jeg elsker deg!
 27. Vennskapet ditt betyr all verden for meg. Du er den viktigste personen i livet mitt. Du har vært ved min side gjennom alt og har stått sterkt. Du er en vakker sjel! Med din hjelp kan jeg ta på meg hva som helst! Takk for at du er min beste venn og jeg håper du vet hvor mye du betyr for meg!
 28. Du er en av de mest fantastiske menneskene jeg noen gang har møtt. Vennskapet ditt betyr all verden for meg. Du bringer så mye glede til livet mitt. Jeg elsker deg med hele mitt hjerte!
 29. Du er min beste venn, min støtte og min realitetssjekk. Du får meg til å smile når jeg synes alt er mørkt. Livet ville virke tommere uten deg. Takk for at du er deg. Vennskapet ditt betyr all verden for meg.
 30. Vennskapet ditt betyr all verden for meg. Jeg elsker deg så mye. Det er vanskelig å sette ord på det, men jeg kunne aldri forestille meg livet uten deg. Du gjør meg så glad og jeg er så forelsket i deg. Du er min verden.
 31. Vennskapet ditt betyr all verden for meg. Jeg er glad veiene våre krysset, jeg er glad vi fant hverandre. Du er mer enn en kjæreste, du er min venn. Takk for at du er tilstede og du holder meg trygg om natten. Du gjør hver dag fin, takk for at du beskytter meg mot dårlige ting som jeg ikke har sett før. Jeg tenker aldri på å dra, vi vil være sammen for alltid.
 32. Vennskapet ditt betyr all verden for meg. Jeg har sett deg vokse og bli den varme, snille, omsorgsfulle personen du er i dag. Du får frem det beste i alle, og jeg er så glad for at vi får dele denne vanvittige reisen sammen. Jeg tror på deg!
 33. Vennskapet ditt betyr all verden for meg. Alle gangene vi hadde sammen fyller hjertet mitt med glede. Jeg håper at jeg kan gi deg like mye lykke. Din kjærlighet til meg vil alltid være i hjertet mitt. Jeg vil bare at du skal vite hvor mye du betyr for meg ogvil alltid være her for oss uansett hva. Takk for at du er min beste venn!
 34. Gratulerer med eksamen! Jeg har hatt det så gøy med deg siden vi var små barn. Du er en av mine beste venner og det er noe som aldri vil endre seg. Jeg vet at jeg ikke alltid har vært den enkleste personen å ha med å gjøre med, men vennskapet ditt betyr all verden for meg, og jeg lover å alltid ha det kjært.
 35. Vennskapet ditt betyr all verden for meg. Jeg har passert så mange milepæler i livet mitt, men å møte deg topper dem alle. Jeg er stolt av å kalle deg min beste venn, og det gjør meg glad å vite at vi vil forbli nære resten av livet. Takk for at du er en fantastisk venn!
 36. Takk for at du er en god venn. Vennskapet ditt betyr så mye for meg, jeg elsker hvor gøy vi har det sammen. Selv om jeg ikke alltid er den enkleste personen å snakke med, er jeg glad du er her hvis jeg noen gang trenger en skulder å gråte på, eller noen å lufte til. Du er alltid der selv når jeg glemmer at det er sant. Ville bare at du skulle vite det!
 37. Du er min beste venn. Du kjenner meg bedre enn noen andre, og du elsker meg uansett.Jeg er så heldig å ha deg som venn. Yoditt vennskap betyr verden for meg.

Se også:Sitater om min lykke er å tenke på deg

I slekt

Legg igjen en kommentar

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Eusebia Nader

Last Updated: 24/09/2023

Views: 5985

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Eusebia Nader

Birthday: 1994-11-11

Address: Apt. 721 977 Ebert Meadows, Jereville, GA 73618-6603

Phone: +2316203969400

Job: International Farming Consultant

Hobby: Reading, Photography, Shooting, Singing, Magic, Kayaking, Mushroom hunting

Introduction: My name is Eusebia Nader, I am a encouraging, brainy, lively, nice, famous, healthy, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.