5 BEVISADE UPWORK-TIPS som hjälper dig att vinna jobb (SNABBT) (2023)

Introduktion

Här är 5 beprövade Upwork-tips som hjälper dig att vinna fler frilansjobb!
Boka ett en-till-en-samtal med mig för att förbättra din Upwork-profil, förslag och mer (BEGRÄNSAT):www.patreon.com/joshburnstech

De första 1 000 personerna som använder den här länken kommer att få en 1 månads gratis provperiod på Skillshare:skl.sh/joshburnstech10211

FRILANS INKOMST PRO
► Få en detaljerad rapport över dina Upwork-intäkter och avgifter! (använd koden FPLAUNCH för 30 % rabatt):JoshBurnsTech.com/freelancepro

SKRIV 10x SNABBARE MED AI (få 10 000 bonuspoäng)
jasper.ai/free-trial

SKAPA DIN FRILANSPORTFÖLJ (HOSTINGER)
► Skapa din frilansportfölj med Hostinger:hostinger.com/joshburnstech(få upp till 91 % RABATT med kod: JOSHBURNSTECH)

HUR JAG GÖR MINA VIDEOR
www.amazon.com/shop/joshburnstech

FÖLJ MIG FÖR DAGLIGA UPPDATERINGAR OCH FRILANSTIPS!
► Twitter:twitter.com/JoshBurnsTech
► Instagram:www.instagram.com/joshburnstech/

GRATIS UPWORK FÖLJANDEBREVMALL
youtu.be/za9yasPYlsM

FÖRFRÅGOR
joshburnstech.com/contact/

ANSVARSFRISKRIVNING: Den här videon sponsrades av Skillshare och länkarna ovan inkluderar affiliate-kommissioner eller hänvisningar. Jag är en del av ett affiliate-nätverk och jag får ersättning från partnerwebbplatser. Videon är korrekt vid publiceringsdatumet men kanske inte blir korrekt i framtiden. Jag är inte ansluten till eller godkänd av Upwork Global Inc. eller något av dess dotterbolag. Alla Upworks varumärken och logotyper tillhör Upwork.

#upwork #freelancing #upworktutorial #frilans #upworktips

Video

Okej, lyssna om du kämpar för att vinna jobb på upwork, du är inte ensam.

Jag gjorde så många misstag.

Skickade in många jobbförslag.

Och sedan ärligt talat kändes det som att jag slösade bort min tid på att försöka vinna jobb på upwork.

Så de flesta vet inte detta.

Men det tog mig faktiskt cirka tre till fyra månader att vinna mitt första jobb på nätverk.

Jag gjorde så många misstag.

Och jag hade ärligt talat ingen aning om vad jag gjorde i den här videon. Jag är här för att hjälpa dig att undvika misstagen jag gjorde och ge dig fem beprövade, upwork tips som hjälper dig att äntligen slå igenom och börja vinna upwork jobb, konsekvent är jag , inte den smartaste personen på något sätt, jag är helt enkelt villig att göra saker som de flesta frilansare väljer att inte du kanske inte kan kontrollera hur naturligt begåvad eller smart du är, men du kan alltid kontrollera hur hårt du jobbar jag är .

En av de högst tjänande frilansarna på upwork. Jag är expert, bedömd.

Jag var nyligen med i Wall Street Journal och jag är på väg att överträffa en miljon dollar som tjänats in på upwork inom de kommande två åren.

Jag lovar dig.

Jag kom inte hit på grund av hur smart jag är. Jag kom hit eftersom min arbetsmoral, konsekvent disciplin och tålamod är oöverträffad.

Om någon är smartare än du så övervinn dem.

Om någon är mer naturlig, begåvad än du är då mer konsekvent.

Om någon har mer erfarenhet än du så ha tålamod, lägg ner arbetet och hitta sätt att skaffa erfarenhet kring dina färdigheter, lyssna på människor som du, och jag kan inte hoppa till jobbet och få allt överlämnat till oss.

Du måste betala priset som varje framgångsrik självgjord upwork frilansare redan har betalat ha tålamod.

Mitt mål är att hjälpa dig att fly.

Företagsarbetsmiljön, tjäna pengarna du vill var som helst.

Du vill arbeta med vem du vill och skapa en hög vinst.

Online, frilansverksamhet, upwork och frilansande förändrade mitt liv för alltid.

Och mitt uppdrag är att hjälpa dig att lyckas snabbare än jag gjorde genom att dela allt jag har lärt mig med dig tillsammans med alla mina misstag.

Jag vill också ge ett stort grattis till skillsshare för att jag sponsrar den här videon.

Men mer om det senare, det första beprövade tipset för att hjälpa dig att vinna jobb på upwork är att lägga till icke-uppåtgående kund, vittnesmål till din profil när en kund tittar på, din profil, de letar efter skäl till varför de borde lita på dig uppåt kunder vill se till att pengarna de investerar i.

Du kommer faktiskt att vara värd det klient.

Recensioner är det bästa sättet att bygga upp förtroende och bevisa kvaliteten på ditt arbete.

Så vad händer om du är en ny frilansare och du inte har några kundrecensioner eller feedback ännu tack vare att du lyssnar på förslag från frilansare som du.

Och jag kan nu lägga till icke-uppåtgående kundrekommendationer till din upwork-profil.

Den här funktionen fanns inte 2016 när jag började med upwork.

Och du bör tro att om jag skulle börja om som ny frilansare idag, skulle jag fokusera mycket på att få kundrekommendationer för min profil.

Allt du behöver göra är att helt enkelt nå ut till personer som du har arbetat med tidigare och få dem att skriva en kort recension för ditt rekommendationsavsnitt som helst relaterar till dina upparbetande färdigheter att det är så enkelt att du kan skicka förfrågan direkt från din upwork profil av allt på min upwork profil.

Mina kundrecensioner och feedback är det viktigaste.

Det rykte som jag har byggt upp för mig själv på upwork är det som gör att jag kan få konsekventa jobbinbjudningar.

Jag menar, inget skämt, jag har nog inte manuellt sökt efter ett jobb på upparbetning på minst sex månader.

Så lite off topic.

Men när du börjar vinna jobb och få bra recensioner, överväg definitivt att höja dina priser också.

Till exempel började jag på upwork med mitt timpris inställt på 25.

Och jag tjänar nu 125 dollar i timmen om du är en ny frilansare.

En annan sak du kan göra är att helt enkelt lägga till en recension i din profilöversikt, ta bara kontakt med någon som du har arbetat med tidigare och be dem skriva en kort recension för dig som verkligen liknar vad du skulle göra för din kund .

Rekommendationer hittar sedan ett kreativt sätt att inkludera recensionen i din profil som verkligen flyter på.

Tja, kom alltid ihåg att det är oerhört viktigt att bygga upp ett positivt rykte för dig själv på upwork.

Detta kommer att få kunder att komma till dig så att du kan tjäna mer pengar genom att frigöra all tid som du spenderar på att söka jobb, det andra beprövade tipset för att hjälpa.

Du vinner jobb på upwork är att vara vansinnigt aktiv på upwork.

De högst tjänande frilansarna på upwork behöver sällan söka jobb.

Som jag nämnde tidigare.

Jag har inte sökt jobb för upwork på säkert ett halvår på grund av allt mitt långa arbete och även kunder som bjuder in mig till sina jobb, men tills du når den punkten måste du vara vansinnigt aktiv på upwork.

Det innebär att du använder avancerad sökning för att ofta leta efter nya jobb, inlägg och sedan skicka in förslag på jobb som bäst överensstämmer med din erfarenhet av kompetens, geografiska läge och andra kriterier.

Till exempel, låt oss säga att du har ett heltidsjobb på 9 till 5.

Och du tillbringar 2 timmar efter jobbet varje dag, söker jobb och lämnar förslag på upwork.

Om någon annan som verkligen liknar dig med samma färdigheter samma erfarenhet, liknande plats spenderar fyra timmar efter jobbet varje dag på upparbetning, då är deras chanser att vinna jobb i princip dubbelt så mycket som dina, ju mer tid och ansträngning du lägger på något desto mer att du kommer ur det.

Detta betyder inte att du öppnar upp arbetet och 20 andra flikar i din webbläsare samtidigt som du bläddrar igenom instagram och twitter på din iphone, lägger ditt sinne och fokuserar 100 på upwork och eliminerar alla andra distraktioner.

Leta efter jobb med max 10 till 15 inlämnade förslag, som har en ny frilansare som ger dig den bästa chansen att bli uppmärksammad.

Och oavsett om du gillar den här nya funktionen, som testas eller inte kan du nu också öka dina förslag för att hjälpa dem att sticka ut för kunder personligen, jag skulle bara rekommendera att du använder extra kopplingar på jobb som passar perfekt med dina kunskaper och erfarenheter.

Min oro är att nya frilansare kommer att använda den här funktionen för att öka sina förslag på varje jobb och bara slösa bort massor av anslutningstips.

Nummer tre för att hjälpa dig att vinna jobb på upwork är att få inspiration från framgångsrika frilansare med högt lönande frilansare med de högsta inkomsterna.

Framgångspoäng, talang, märken och femstjärniga recensioner är frilansare som du behöver för att få inspiration från de är.

Uppenbarligen gör jag saker rätt på upwork, annars skulle de inte vara där de är när jag skapade mitt konto på upwork 2016, jag sökte efter de högst tjänande sql-frilansarna och studerade deras profiler intensivt.

Och nu är jag den högst tjänande sql-frilansaren på upwork.

Och den enda som är expertkontrollerad också.

Och detta borde vara uppenbart, men kopiera inte någons profil.

Ditt mål bör vara att få inspiration från de högst tjänande frilansarna, vilket hjälper dig att få din profil att sticka ut när du söker efter de högst tjänande frilansarna och lediga jobb på upwork.

Du kanske inser att du behöver lägga mer tid på att lära dig frilansfärdigheter, dina färdigheter måste komma först.

Om du på något sätt vinner ett jobb på upwork, men du faktiskt inte vet hur du ska lösa kundens problem, kommer du sannolikt att börja med en dålig recension.

Du förstår verkligen inte hur lyckligt lottad du är som lever i en tid där det är lättare än någonsin att lära dig färdigheter online på ett bekvämt sätt som passar in i ditt schema innan jag visar dig mer beprövade sätt att vinna jobb på upwork.

Jag måste först ge ett snabbt rop till sponsorn av dagens video, som kan hjälpa dig att skaffa de frilansfärdigheter du behöver skillshare är en onlinelärande community med tusentals inspirerande klasser för kreatörer att utforska nya färdigheter, fördjupa befintliga passioner och gå vilse i kreativitet.

Skillshare är häftigt, eftersom det har klasser för i princip alla frilansfärdigheter som finns om upparbetade exempel på ämnen, inklusive frilansning, grafisk design kreativt skrivande och till och med kundservice.

En bra sak som jag älskar med skillsshare är att de flesta lektioner är under 60 minuter med korta lektioner som passar väldigt bra in i mitt fulla schema, som är fullt av frilansande kunder och skapande av YouTube-innehåll.

Så en klass som jag har tagit på skillsshare är youtube-framgångsskriptfilmning och -redigering av mkbhd, hej, vad händer, jag är, marquez, brownlee, aka mkbhd.

Ett av mina enorma personliga mål är att ta min youtube-kanal till nästa nivå och vem är bättre att lära av än en av de bästa youtuberna på hela plattformen.

Skillshare skapas specifikt för att lära sig mening.

Det finns inga annonser och de lanserar alltid nya premiumklasser.

Så du kan vara fokuserad och följa vart din kreativitet tar dig. De första 1000 av mina prenumeranter som klickar på länken i beskrivningen nedan kommer att få på en månad för varje rad med kompetensdelning.

Så du kan börja lära dig nya frilansfärdigheter redan idag.

Tack.

Så mycket kompetensdelning för att sponsra detta videotips nummer fyra för att hjälpa dig att vinna jobb på upwork är att förbättra din upworkprofils sökmotor, optimering eller seo upwork släpper ingen information om hur deras algoritm fungerar.

Och jag ser ofta nya frilansare som skyller på upworks algoritm för deras bristande framgång eller förmåga att ta emot jobbinbjudningar.

Och vet du vad jag ser samma klagomål från youtubers som klagar på youtube sökalgoritm? Lyssningsalgoritmer kan ändras när som helst, särskilt på webbplatser som upwork.

Och du kan inte kontrollera dem.

Ibland rankas min profil nära toppen av listan för sql-server, dba utan några filter tillämpade och andra gånger är jag, inte ens på första sidan, upwork gör ett bra jobb med att rotera frilansarprofiler för att ge alla en rättvis chans, även frilansare som har få eller inga recensioner.

Alla börjar på noll, och du kan inte styra sökalgoritmen för upwork.

Så om du märker att du klagar på det, är allt du gör att slösa bort din tid och energi.

Vad du nu kan göra är att förbättra din upwork-profil, seo, vilket ger dig den bästa chansen att rankas högre i sökresultaten.

Och dyka också upp i rekommendationerna. Bestäm först vad den vanliga jobbtiteln är för din kompetensuppsättning för mig, det är sql server dba när någon går till upwork och söker efter en sql server dba.

Jag vill hamna så högt upp på listan som möjligt.

Använd sedan dessa nyckelord strategiskt i din titelprofil.

Översikt, portfolio, vittnesmål och jobbhistorik.

Och en annan sak att påpeka när du börjar vinna jobb på upwork, du vill definitivt slutföra jobb som har samma nyckelord i jobbtiteln, det kommer att hjälpa dig att dyka upp i rekommendationer när en kund skapar ett nytt jobb på upwork och göra se till att du inte använder nyckelordsgrejer använd nyckelord på ett sätt som smidigt flödar in i din profil, tips nummer fem för att hjälpa dig att vinna jobb på upwork är att fokusera på kunden.

Hela anledningen till att kunden skapar ett jobb på upwork är att hitta en frilansare som kan hjälpa dem att lösa ett problem eller skala, deras verksamhet är det, ditt jobb att visa dem hur du kan lösa deras problem och visa upp exempel på ditt arbete som kan hjälpa till att bygga deras förtroende och tillit till dig.

Till exempel innan jag började redigera mina egna youtube-filmer.

Jag arbetade med en begåvad videoredigerare som jag anställde på upwork.

Och det var faktiskt hans första upwork-jobb någonsin.

Så varför anställde jag en ny frilansare utan recensioner eller kundfeedback, hans upworkprofil, portfölj och personliga brev fokuserade på mina specifika problem och erbjöd lösningar som jag ville ha.

Han gav bra exempel på videor som han hade redigerat för andra youtubers, och gav mig till och med användbara rekommendationer för att förbättra min ljud- och videokvalitet i din profil, översikt och följebrev.

Du måste fokusera på kunden och deras behov beskriver hur de kan lita på dig hur du kan frigöra deras tid och hur du kan tillföra värde till deras verksamhet, snarare än att tänka själviskt.

Och fokusera på dig själv, okej, här är ett uppåtriktat proffstips som de flesta nya frilansare inte vet, de första meningarna i ditt personliga brev är vad kunden ser.

För det första, när du bläddrar igenom den långa listan av frilansare som lämnat in förslag på sitt jobb, det är därför det är så viktigt att få dina första meningar att sticka ut och fånga kundens uppmärksamhet här, ett följebrev som jag nyligen skrev om upwork, som hjälpte jag vinner ett jobb som betalar 125 dollar i timmen, ju mer fokuserad tid och ansträngning du lägger på upparbetning, desto fler jobb kommer du att vinna.

Och ju mer pengar du kommer att tjäna är sanningen om du vill leva livet på dina egna villkor, vara din egen chef och bli ekonomiskt fri.

Sedan måste du lägga ner det konsekventa hårda arbete som var och en av dessa kräver, börja göra vad som helst och titta inåt istället för att skylla på alla omkring dig för din bristande framgång.

Du är den enda personen som är ansvarig för din framgång eller brist på det från och med idag, acceptera ansvaret och börja lägga ner det arbete som livet du vill ha kräver för dina nästa steg, se till att du tittar på videorna som kommer upp på slutskärmen.

Du kommer att lära dig hur du snabbt vinner ditt första upworkjobb och hur du skriver uppåtriktade följebrev som sticker ut och gå sedan till patreon.com forward, slash josh burns tech för att gå med i frilans mentorprogrammet, som har ett begränsat antal platser tillgängliga.

Så från och med idag, sluta klaga, sluta komma med ursäkter och börja satsa på att matcha dina ambitioner på den här slutskärmen.

Jag rekommenderar att du kollar in dessa videor och se till att du trycker på den rundan, prenumerera-knappen för tekniska videor varje vecka och trycker på aviseringsklockan.

Så du inte missar något.

Tack för att du tittade.

Och tills nästa gång.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kerri Lueilwitz

Last Updated: 28/09/2023

Views: 5399

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kerri Lueilwitz

Birthday: 1992-10-31

Address: Suite 878 3699 Chantelle Roads, Colebury, NC 68599

Phone: +6111989609516

Job: Chief Farming Manager

Hobby: Mycology, Stone skipping, Dowsing, Whittling, Taxidermy, Sand art, Roller skating

Introduction: My name is Kerri Lueilwitz, I am a courageous, gentle, quaint, thankful, outstanding, brave, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.